| Регистрация
Леди и джентльмены! Вы на сайте «СТУГНА - Яхтинг в Украине» Всё о яхт-клубах Украины, расписаниях регат, положениях о соревнованиях, отчёты, прогнозы погоды в яхтенных центрах Украины, полезные документы, учебные материалы, проекты яхт и рекомендации по постройке, описание мировых яхтенных событий, масса полезных яхтсмену ссылок, немного юмора, регулярные статьи яхтенной тематики.
Расскажи друзьям! soc soc soc
iconОПРОС
Какие яхты вам больше нравятся
Парусные
Моторные
Парусно-моторные
Катамараны

iconАРХИВ
Март 2024 (8)
Февраль 2024 (16)
Январь 2024 (17)
Декабрь 2023 (4)
Октябрь 2023 (3)
Сентябрь 2023 (5)
22июня
Рубрика: Публикации
Автор: belokurov

Депозити в Universal Bank: основні переваги та види вкладів

Комментариев: 0
Просмотров: 709

Депозити в Universal Bank: переваги та види вкладівДепозити в Universal Bank: переваги та види вкладів

Власники Universal Bank пропонують робити внески. Організація має ліцензію НБУ і вже більше 20 років надає фінансові послуги. Сьогодні вигідні депозити доступні юридичним і фізичним особам. Статутний капітал банку перевищує 3 млрд. гр, і він є учасником програми Фонду гарантування вкладів.

Терміновий, святковий і зростаючий депозит в Universal Bank

На депозитної сторінці сайту Universal Bank ви побачите калькулятор, який допомагає визначити розмір передбачуваного прибутку. Для цієї мети навіть не доведеться реєструватися. Від клієнта вимагається:

  • вибрати валюту;
  • прописати точну суму внеску.
  • вказати термін вкладу (1-24 місяці).

Онлайн-калькулятор моментально продемонструє результат. Ви дізнаєтесь розмір прибутку до і після оподаткування. Якщо виберіть «Строковий» депозит, отримаєте 5,63% протягом року від банку. Відсотки виплачуються щомісяця. Клієнтам дозволяють відкривати депозит через чат-бот, якщо внесок не перевищує 1 000 гривень. У всіх інших випадках потрібна присутність в офісі. На даний момент відділення банку працюють в таких містах:

  • Дніпро;
  • Харків;
  • Львів;
  • Київ.

 

Депозити Universal BankДепозити Universal Bank

При відкритті «Святкового» депозиту дозволяють робити тільки гривневі внески. Якщо зміняться життєві плани, можна в будь-який момент розірвати договір, і забрати гроші. Ви заплатите символічні 0,00001% від розміру внеску. За перші 45 днів нараховують 7% без урахування оподаткування. Наступного періоду прибуток збільшується на один відсоток. За третій 45-денний термін гарантовано отримаєте 9% до вирахування податків.

Депозит «Зростаючий» привертає увагу збільшенням ставки через кожні 20 днів. Клієнти не мають права вибирати валюту, внески приймають тільки гривнями. Даний депозит заборонено поповнювати на відміну від раніше розглянутих програм. За перший, другий і третій період (20 діб) відповідно нараховують 4,83, 5,67 і 6,44%. Для управління рахунком пропонують використовувати інтернет-банкінг. Після реєстрації ви отримаєте доступ до аккаунту з будь-якої точки світу. Якщо виникнуть питання або труднощі, на допомогу прийде консультант.

iconКОММЕНТАРИИ

Запомнить меня